Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Büyükşehir’den DEDAŞ’ın iddialarına cevap

Büyükşehir’den DEDAŞ’ın iddialarına cevap

( ŞANLIURFA – RHA ) Dün Şanlıurfa merkezde yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili DEDAŞ, ŞUSKİ çalışanlarını suçlamıştı. Bugün de Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan iddialarla ilgili açıklama yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada,”Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün alt yapı çalışmalarıyla herhangi bir alakası bulunmamaktadır.

‘ELEKTRİK KESİNTİLERİ VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEKTEDİR’

Büyükşehir Belediyesi kendi uhdesinde olan konularda ve çalışmalarda vatandaşımıza zamanında her türlü bilgiyi ve hizmeti alabilmesi için sorumluluğunu eksiksiz olarak yerine getirmektedir. Hemen hemen her ilçede ve mahallede yapılan elektrik kesintileri vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Elektrik kesintilerine bağlı olarak içme suyu temini pompajla sağlandığı için su sistemimizi olumsuz etkilemektedir. Yetkili ve ilgili kurumların konuyu ivedilikle çözüme kavuşturması gerekmektedir.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan