Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Dicle Elektrik’ten kesintilerle ilgili açıklama

Dicle Elektrik’ten kesintilerle ilgili açıklama

( ŞANLIURFA – RHA ) Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesine bağlı Güzelşehir ve Doğukent mahallerinde yaşanan kesintilere zamanında bakımları yapılmayan özel trafoların yol açtığını, Seyrantepe’deki kesintinin ise diğer kurumlarla koordinasyonsuzluktan kaynaklandığını duyurdu.

ŞANLIURFA’DA 25.000 ÖZEL TRAFO VAR

Karaköprü’de yaşanan son kesinti ilgili olarak Dicle Elektrik tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Güzelşehir ve Doğukent mahallelerindeki kesintilerin nedeninin enerji şirketi olmadığına dikkat çekilen açıklamada, ‘’Şanlıurfa genelinde şirketimize ait 5 bin 500 adet dağıtım trafosu bulunmaktadır. Bu trafoların haricinde de yine il genelinde 25 bin civarında özel trafo bulunmaktadır. Bu trafoların bakım sorumluluğu şirketime değil, o şahıslara aittir. Trafoların bakımlarının zamanında ve gereği gibi yapılmaması arızalara, dolayısıyla da elektrik kesintilerine yol açmaktadır. Bu iki mahallemizde yaşanan son kesintinin sebebi de bakımı yapılmayan trafolardır. Seyrantepe’deki arıza ise ilgili kurumla yaşanan koordinasyon eksikliğinden kaynaklanmış ve sorun giderilmiştir.’’ denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. Hepsi yalan.kendimi bildim bileli bu kesintiler var. Her yerde her ilcede mi bakım var. Doğruya bir süru elrman var arı gibi calışıyorlar. Millet elerikli araba uretimine gecti biz hala evimizin sokamızın aydinlatmasını beceremiyoruz. Yazık gerçekten artık adam akıllı bir iş yapılsın. Okuması yazması olmayan millet vekili ben olsam muhtar yapmam öyle birini. Üst düzey yöneticiler neyden anlıyorsanız onu yapın. Ilahiyat mezunundan enerji bakanı olamaz, doktordan tarım bakanı olamaz sağlık bakanı olunur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan