Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Haberimizin ardından zabıtalar harekete geçti

Haberimizin ardından zabıtalar harekete geçti

( ŞANLIURFA – RHA ) Urfa Değişim Gazetesi ve Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “Zabıtalar, kaldırım işgaline ne zaman dur diyecek?” haberin ardından zabıtalar harekete geçti.  Tarihi çarşıların olduğu Haşimiye bölgesinde zabıtalar, 50 santim uygulaması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Göller Mahallesindeki tarihi çarşıların yer aldığı bölgede kaldırım işgalini önlemek amacıyla 50 santim uygulaması başlattı. Zabıta ekipleri, Gümrük hanı, Bedesten, Neccek hanı, Barutçu hanı, Bakırçılar ve İsotcular çarşısının bulunduğu alanda 50 santim uygulamasını esnaflara anlattı. İşyerleri önünde kurulan tezgahların 50 santimden fazla olmaması gerektiğini esnafa anlatan Zabıtalar esnafı uyararak önlem almalarını istedi. Görüntü kirliliği ve kaldırım işgaline yönelik başlatılan uygulama önümüzdeki günlerde esnaflara tebliğ edilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan