Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfa tenis oyun dünyası ile bir ilki yaşayacak

Şanlıurfa tenis oyun dünyası ile bir ilki yaşayacak

Şanlıurfa’da spor tesisi altyapısının zenginleşmeye yönelik yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tenis dünyası tesisinin yapımına devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi: “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu projeleri çok önemsiyoruz” dedi.

Spor altyapısını güçlendirmek ve gençlerin spora olan ilgisini arttırmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Tenis Dünyası inşaat çalışmasını hızla sürdürüyor.

Teknik ekiple çalışma alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: “Şanlıurfa gençlerinin tenisle tanışması ve Tenis Federasyonun Şanlıurfa’ya turnuva verebilmesi için uygun standartlarda yapılan bir projedir. Sosyal bir projedir. Bu proje tamamlandıktan sonra Şanlıurfalılar açık ve kapalı tenis kortunda sporunu yapılabilecekler. Bu proje ile dinlenme alanı, kütüphane ve kafeterya ile güzel bir kültür olarak Şanlıurfa’da yerini bulacak. Proje şuan yüzde 30 civarında tamamlanmış durumdadır. 5 aylık yapım süresi kaldı. Yüklenici firma zamanında tamamlayacaktır. Şanlıurfa’nın sosyal ve sporsal projelere ihtiyaç var. Şanlıurfa Türkiye’nin en genç şehridir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu projeleri çok önemsiyoruz. Şanlıurfa’da hayatın artık farklı bir şekilde akması gerektiğini, batıdaki büyükşehirlerde olan projelerin aynısının Şanlıurfa’da yer bulacağını buradan belirtmek istiyorum” Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.

15 bin 469 metrekarelik alana inşa edilecek olan Tenis Dünyasında, 3’ü açık 1’i kapalı olmak üzere toplam 4 tenis kortu ile hizmet verecek. Ayrıca fitness salonu, çocuk oyun alanı, koşu parkı, çalışma alanı ve idare binalarının yer aldığı tesis, Şanlıurfa’nın ilk tenis kortu unvanına sahip olacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan