Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Basınspor Dicle’nin elektriğini kesti

Basınspor Dicle’nin elektriğini kesti

(Ş.URFA-RHA) – Basınspor, Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Yöneticiliği ile yaptığı maçta adeta rakibini sahaya gömdü. Maçı Basınspor 8-2 gibi ciddi bir skorla kazanmayı bildi.

Kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının kurduğu Basınspor futbol takımı, Şanlıurfa’daki kurumlarla maçlarına devam ediyor. Önceki hafta Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Yöneticiliği ile oynadığı maçta 11-7 kaybeden Basınspor rakibinden rövanş istedi.

Demirol Tesisleri’nde Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Yöneticiliği’ni ağırlayan Basınspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Maçın ilk dakikalarında golü bulan ev sahibi Basınspor üst üste bulduğu gollerle rakibine korku saldı. Dakikalar 15’i gösterirken skor tabelası ise 4-0’ı gösteriyordu.

Geçen haftanın yenilgisini telafi etmek isteyen basın mensupları rakip kaleyi ablukaya alınca Dicle Elektrik savunması ve kalecisi neye uğradıklarını şaşırdı.

Maçın sonunda Basınspor ağırladığı rakibi Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Yöneticiliği’ni 8-2 gibi net bir skorla kazandı.

Basınspor maça şu kadroyla çıktı:

-Ahmet Can

-Ömer Dodanlı

-Süleyman Turan

-Mehmet Kaması

-Ali Güzel

-Rauf Maltaş

-Nusret Yılmaz

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan