Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Karaköprü’de çocuklara çevre ve doğa anlatıldı

Karaköprü’de çocuklara çevre ve doğa anlatıldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle çocuklara çevre ve doğa anlatılırken, mini bahçede sebzeler tanıtıldı. Etkinliğe katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Koruma Birimi tarafından Karaköprü Gençlik Merkezi’nde eğitim gören çocuklara çevre ve doğayı tanıma etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklara çevrenin önemi, geri dönüşüm, güneş enerjisi ve atık yağların anlatıldığı etkinlikte mini bahçede çocuklara sebzelerin nasıl yetiştiği öğretildi. Çocuklara öğrendikleri ile ilgili resim de çizdirildi.

Etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılırken, Baydilli çocuklarla bir süre sohbet etti. Baydilli çocuklara doğanın, çevre temizliğinin ve ağaçların öneminden bahsetti. Etkinlik sonrası açıklama yapan Başkan Metin Baydilli, yaz tatilinde çocukların çevre konusunda bilgilendirilmesi için bu tür bir etkinlik yapıldığını dile getirdi. Başkan Baydilli şunları söyledi: “Karaköprü Gençlik Merkezindeki çocuklarımızı çevrenin önemini, doğayı korumamız gerektiğini anlatmak için Temizlik İşlerine bağlı Çevre Koruma Birimimiz bir etkinlik düzenledi. Çocuklarımıza çevremizin önemini, güzelliğini anlatıyoruz, onlar da doğada gördüklerini resmediyorlar. Ne mutlu ki bu güzel doğayı görüyorlar ve onların resmini çiziyorlar. İnşallah ileride onlar da küçüklerine bunları anlatacak, doğanın önemini aktaracaklar. Ben çocuklarımıza ve hocalarına bu etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum.”

Karaköprü Gençlik Merkezi Öğretmeni Meral Akkaya da bu etkinlikle öğrencilere doğa sevgisini aşılayan Karaköprü Belediyesi’ne ve Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan