Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Petrol istasyonları yine işbirliğine mi gitti ?

Petrol istasyonları yine işbirliğine mi gitti ?

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın kanayan yaralarından olan LPG sorunu, yine vatandaşların sorunu olmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce kırılan tekel,  bu sabah artan fiyatlarla yine iş birliğine mi gidildi sorusunu akıllara getirdi. LPG litre fiyatının 2,32’den 2,82’ye çıkması gizli güçlerin tekrardan devreye girdiğini gözler önüne serdi.

Kent basının başlattığı kampanyayla LPG tekeli geçen yıl yıkılmıştı. Yaklaşık 1 yıl kent sakinleri, araçlarına ucuz yakıt alma fırsatı bulmuştu. Oluşan o durum, vatandaşlar ve sürücüler tarafından takdirle karşılandı. Sabah saatlerine işine ve dışarıya çıkanlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Petrol istasyonların tabelalarında artan fiyatları görünce tepkiyle karşıladı. Eski gizli güçlerin devreye konulduğunu belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

İSTASYON SAHİPLERİ YİNE AĞIZ BİRLİĞİ YAPMIŞ

Vatandaşlar, yaptıkları açıklamada,”Şanlıurfa’da ki istasyon sahipleri yine ağız birliği yapmış ve fiyatları 2.8 civarında sabitlemişler. Şanlıurfa’da zaten var olan elektrik kesintilerinin yanı sıra Şanlıurfa istasyoncular birliğinin ortak karar alıp LPG fiyatlarını bir anda yükseltmesi, Urfa’ya yapılan darbe üzerine darbenin göstergesidir.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan