Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Saadet Partisi’nden Müftü İhsan Açık’a tepki

Saadet Partisi’nden Müftü İhsan Açık’a tepki

Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “Müftü, Urfa’nın Amatem’ine göz dikti” haberinin ardından sivil toplum kuruluşları da tepkilerini ortaya koymaya başladı. Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim Geylan, tepkisini “AHH “İHSAN OPEN” AHH..” ifadelerini kullanarak verdi.

 Haliliye’de bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezi İl Müftüsü İhsan Açık tarafından alınmak isteniyor. Mevcut Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı araya koyan İl Müftüsü İhsan Açık, Rehberlik Araştırma Merkezi’ni aldı ve yeni il müftülüğü binası olarak değerlendirmek istiyor. Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim Geylan, Haliliye İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”Sakın kimse dalga geçtiğimi Felan düşünmesin..İhsan Beyin Twitter adı idi bir zamanlar @ihsanopen.. yarı Türkçe yarı İngilizce..Şükürler olsun müftümüz İngilizce de biliyor..”dedi.

 BU KAVGANIN KAYBEDENİ MİLLİ EĞİTİM OLDU

 Aylardır Bürokraside bir kavga var..Şuan Şanlıurfa Rehberlik Araştırma Merkezi Olarak kullanılan bina nedendir bilinmez Yeni adıyla @müftüihsan hocamız göz dikmiş..Aylardır bir kavgadır sürüp gidiyor..Tabiki bu kavganın kaybedeni Milli Eğitim oldu..her halde İhsan hoca Seçim zamanları birlikte gezdiği , açılışlardan açılışa birlikte dolaştığı iktidara sahip dostlarının kapısına Open dedi ve kapılar açıldı bilemiyoruz..!!

 “SOSYAL MÜFTÜ” İHSAN HOCA İÇİN ÇOK DA GEREKLİLİK ARZ ETMİYOR

Peki Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ne yapar..? Her yıl adı değişse de son adı Teog, Lys, Ygs tercihlerine danışmanlık yapar..Yani Süleymaniye gibi şehrin dışında hizmet verecek bir kurum değil.!! En önemlisi ise “Özel Çocuklarımıza” Rehabilitasyon Raporu veren bir kurum..Yani Köyden gelen birisi Tüm devlet daireleri Merkezi yerdeyken bir tek rapor için Şehrin Dışına Süleymaniye’ye gitmek zorunda bırakılacak..Peki Müftülük Merkezde ne yapacak..?

“ZAMANIN ÇOĞUNU SİYASİLERLE GEÇİRİYOR”

Zaten vaktinin bir çoğu Daire dışında siyasilerle geçen “Sosyal Müftü” İhsan Hoca için çokta gereklilik arz etmiyor..Bırakın İhsan Hocam ortaokul çağındaki lise çağındaki gençlerimiz Süleymaniye yollarında heder olmasın..

“VAZGEÇİN ŞU MERKEZ SEVDANIZDAN”

Zaten Belediye o bölgelere hizmet götürmüyor,yolu bozuk trafiği yoğun , Rapor çıkaracak elektriği dahi Yok..!! Birde siz bu gençlere zulüm yapmayın..İslam dininin “Zorlaştırmayın Kolaylaştırın” çağrısına kulak verin..Vazgeçin Şu Merkez Sevdanızdan..!!”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan