Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / FETÖ Operasyonu: Aralarında Şanlıurfa’da var

FETÖ Operasyonu: Aralarında Şanlıurfa’da var

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar devam ediyor. Aralarında Şanlıurfa’nın bulunduğu 6 ilde düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik operasyon düzenlendi. Aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu Diyarbakır,  Mardin,  Malatya,  Antalya ve  Batman illerinde savcılıklar, FETÖ üyelerine yakalama kararı çıkarttı. Örgütün gizli evlerinde saklandıkları belirlenen ve Bylock kullandıkları tespit edilen kişilere operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 9 kişi gözaltına alınırken evlerinde çok sayıda bilgisayar, ziynet eşyası ve para bulundu. Sağlık kontrollerinin ardından zanlılar, mahkemeye çıkarıldı. Soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan