Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Hacca Gitti

İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Hacca Gitti

İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı dini görevini yerine getirmek için hacca gitti. Tatlıses’in oğlu “Siyahsın anam, dilerim ahirette beyaz giyersin.” mesajıyla duygulandırdı.

‘İmparator’ lakaplı şarkıcı  İbrahim Tatlıses’in ilk eşi, aynı zamanda oğlu Ahmet ile kızları Gülden ve  Gülşen’in de anneleri olan Adalet Tatlı Hacca gitti.  Urfa’da yaşayan Adalet Tatlı’yı oğlu Ahmet  Atatürk Havalimanı’ndan kutsal topraklara uğurladı.

“SİYAHSIN ANAM, DİLERİM AHİRETTE BEYAZ GİYERSİN”

Ahmet Tatlı, veda öncesi çekilen fotoğrafı  Instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü: “Mert’im çekti bu resmi… Ona anne diyerek büyüdüğün; benim anama ve bana bakarak… Siyahsın anam bu alemde… Dileğim ahirette beyaz giyersin! Siyah ki hangi rengin üstüne dökmeye kalksan kaplamaz mı üstünü zaten? Senin evlatlarının ve duanda yer verdiklerini kapladığın gibi… Anam anam garip anam…  Hac yolcususun… Heybende zaten yıllardır biriktirdiklerin! Sen bir yana dünya bir yana! Sen benim anamsın! Kuzeyim… güneyim… doğum… batımsın! Yolculuğun sen gibi geçsin!”

Sondakika.Com

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan