Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Caddeye park edilen araçlar trafik akışını engelliyor

Caddeye park edilen araçlar trafik akışını engelliyor

(ŞANLIURFA-RHA) Demokrasi Caddesi’nde otopark eksikliğinden dolayı trafik akışı çoğu zaman tıkanıyor. Buradaki yoğunluğu azaltma adına otopark yapılsa da bir türlü faaliyete geçmedi.

şanlıurfa’da kangrenleşen sorunlardan biri olan trafik keşmekeşliği devam ediyor. Özellikle kentin merkezine bağlanan caddelerde gerek otoparkların sayısının az olması gerekse yoğunluğun buraya doğru akması nedeniyle trafik sıkışıkllığı daha fazla. Demokrasi Caddesi de bunlardan biri.

Demokrasi Caddesi’nde trafik akışının yoğun olmasına rağmen cadde boyunca sadece bir otopark bulunuyor. Otopark yetersizliğinden dolayı araçlar yol kenarına park edilince diğer araçların da geçişini çoğu zaman engelliyor. Araçların yoğun olarak park edildiği bu caddede özellikle belediye otobüsleri kimi zaman buradan geçemeyince tıkanan yolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oluyor.

OTOPARK BİR TÜRLÜ FAALİYETE GEÇMEDİ

Söz konusu ceddenin güzergahının Balıklıgöl’e çıkması, yoğunluğun artmasına neden olurken, esnaflar da getridikleri malları burada indiremiyor. Araçlarıyla gelen müşterilerin de buradaki esnaflara uğramaması esnafların da tepkisine yol açtı. Otopark eksikliğine bakılarak burada yapılan ikinci bir otopark ise aylar geçmesine rağmen bir türlü faaliyete geçemedi. Yapıldığından beri kapalı bir şekilde beklemede olan otopark için ise ruhsatı verilmediği iddia ediliyor.

ESNAFLAR OTOPARK SAYISININ ARTMASINDAN YANA

Araç sürücüleri, araçlarını park edecek bir otopark bulamazken esnaflar da dükkanlarının önüne araçların park edilmesinden şikayetçi. Esnaflar, söz konusu faaliyete geçmeyen otoparkın açılmasıyla bu caddenin bir nebze de olsa rahat bir nefes alacağını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan