Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapan ve 16 Haziran günü tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından katledilen 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar ve Torullular Dernek Başkanı Mümin Çakıcı ile birlikte Yılmaz’ın Torul Demirkapı Köyü’ndeki evini ziyaret eden Başkan Çimen, burada şehidin babası Hamit ve annesi Gülay Yılmaz ile bir süre görüştü. Yılmaz’ın mezarını da ziyaret ederek dua eden Başkan Çimen, Yılmaz ailesinin acısının kendilerinin acısı olduğunu ifade ederek, “Şehit öğretmenimizi asla unutmayacağız. Her zaman ve her şartta şehidimizin ailesinin yanında olacağız. Şehit kardeşimizin mekanı cennet olsun.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan