Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Suruç’ta cephanelik ele geçirildi …(VİDEOLU)

Suruç’ta cephanelik ele geçirildi …(VİDEOLU)

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan operasyonda eylem hazırlığında olduğu iddia edilen PKK’ya ait cephanelik ele geçirildi.

Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde eylem hazırlığında olan PKK’nın cephaneliğini ele geçirdi. Polis ekipleri istihbarat çalışmaları sonucunda arazide ele geçirdiği cephaneliğin Ak Parti yöneticileri, kayyumlar, devlet büyükleri, emniyet ve askeri  personele yönelik suikast ve bombalı eylemlerde kullanılacağı öğrenildi.

Ele geçirilen cephanelikte 40 bin gram plastik patlayıcı, 2 metre infilak fitili, 2 metre saniyeli fitil, zırh delici 15 adet roket başlığı, 3 bin 760 adet uzun namlulu silahlara ait fişek, el bombaları, el bombalarına ait fünyeler çıktı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan