Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Yine bir boğulma vakası yine Suriyeli bir genç

Yine bir boğulma vakası yine Suriyeli bir genç

( ŞANLIURFA – RHA ) Sıcak havaların etkisini iyiden iyiye gösterdiği bu günlerde Şanlıurfa’da bir boğulma vakası daha yaşandı. Birecik’te Fırat nehrine giren Suriyeli bir sığınmacı akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Polis, uzun uğraşların ardından Suriye uyruklu gencin cesedi nehirden çıkardı.

Son günlerde başta Şanlıurfa olmaz üzere birçok kentte boğulma vakaları artı. Sıcak havalarla birlikte nehir ve barajlarda serinlemek için giren birçok genç, bulundukları yerden çıkamadı. En son olarak da Birecik’te Fırat Nehri’ne giren Suriyeli Mervan M. girdiği sudan bir daha çıkamadı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Nehre gelen su altı polisleri, kısa bir çalışmanın ardından Suriyeli genci bulundukları yerden çıkardı. Suriyelini cesedi, hastane morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Suriyelinin yakınları sinir krizi geçirdi. Soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan