Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Başarılı gazeteci Çap’ın aracına kurşun isabet etti

Başarılı gazeteci Çap’ın aracına kurşun isabet etti

( ŞANLIURFA – RHA ) Güneydoğu Televizyonu haber spikeri ve başarılı program sunucusu Müslüm Çap’ın aracına nereden geldiği belli olmayan bir kurşun isabet etti. Yaşanan talihsiz olayda araçta sadece maddi hasar oluştu. Polis, olayı gerçekleştiren kişi ve kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

 Olay, Aksaray’da meydana geldi. Müslüm Çap ve ailesi, Ankara’ya giderken Aksaray civarlarında nereden geldiği belli olmayan kurşun isabet etti.  Çap, yaşanan talihsiz olayın ardından polis karakoluna giderek şikâyette bulundu. Emniyet güçleri, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.Olay raporuna ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Raporda Müslüm Çap’ın aracına isabet eden merminin uzaktan hedef alınarak ateş edildiği şekliyle yazıldı.

 ÇAP: ALLAH SONUMUZU İYİ ETSİN

Çap, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Ankara’ya giderken Aksaray’da aracımıza isabet eden mermi. Allah sonumuzu iyi etsin.” ifadelerine yer verdi.

Ruha Haber Ajansı ve Urfa Değişim Gazetesi olarak meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan