Anasayfa / TÜM HABERLER / İhtiyacın Varsa Al, Yoksa Getir

İhtiyacın Varsa Al, Yoksa Getir

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Suruç İlçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik “İhtiyacın Varsa Al Götür, İhtiyacın Yoksa Al Getir” yardım kampanyası başlatıldı.

Şanlıurfa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’nun girişimleri ile ihtiyaç fazlası giysiler Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

Başkan Sinanoğlu, ihtiyaç fazlası giysisi bulunanlara bağış yapmaları çağrısında bulundu. Barış Mahallesi Mis Sokakta bulunan Aile Destek Merkezine bırakılacak olan İhtiyaç fazlası giysiler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek.

Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü (SYDV) Mehmet Elmaser, kısa bir süre önce Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat Sinanoğlu’nun girişimiyle “İhtiyacın Varsa Al Götür, İhtiyacın Yoksa Al Getir” kampanyası başlattıklarını belirterek, “Hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımız giymedikleri kıyafet ve ayakkabıları getirip yardım toplama merkezine bırakabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız toplanan yardımlardan beğendikleri kıyafetleri ADEM görevlilerinin gözetiminde alacaklar” dedi. Kampanya ile ilçe merkezi ve mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile öğrencilerin buradan istifade ettirilmelerinin hedeflendiği kaydedildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan