Anasayfa / TÜM HABERLER / VALİ ERİN’DEN UYGULAMA NOKTALARINA ZİYARET
????????????????????????????????????

VALİ ERİN’DEN UYGULAMA NOKTALARINA ZİYARET

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin; Şanlıurfa şehir merkezi girişlerinde oluşturulan uygulama noktalarında incelemelerde bulunarak burada görevli polislerle bir araya geldi.

 

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan uygulama noktalarında görevli güvenlik güçlerini ziyaret eden Vali Erin; yapılan uygulamalar hakkında İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve noktalardan sorumlu polislerden bilgi aldı.

 

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden çalışan polislere şükran borçlu olduklarını belirten Vali Abdullah Erin; uygulama noktalarında görevli polislere ikramlarla gelmeyi de ihmal etmedi.

 

Uygulama noktalarını ziyaretinin ardından Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Abdullah Erin; ilçenin genel durumu hakkında burada Kaymakam Adem Ünal’dan bilgi aldıktan sonra gece geç saatlere kadar süren mesaisine Haşimiye Meydanı esnafını ziyaret ederek devam etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan