Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Nerede bu Urfaspor’a sahip çıkacağız diyenler!

Nerede bu Urfaspor’a sahip çıkacağız diyenler!

(ŞANLIURFA-RHA) – 11 Temmuz’da internette yayınlanan Şike ve İhanet Tapeleri’nin üzerinden 28 gün geçmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu halen bir karar vermiş değil…

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ile bazı Manisasporlu oyuncuların ortak tezgahı ile düşürülen Şanlıurfaspor için halen TFF’den olumlu bir haber gelmedi.

TFF BÖYLE DAVRANARAK ŞİKEYİ MEŞRU HALE GETİRİYOR

TFF’ye bağlı Etik kurulu incelemelerini bitirip dosyayı TFF’ye iletti. Ancak TFF şikeyi meşru hale getirip üstünü kapatmak istercesine halen beklemekte ısrarlı…TFF’ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu ne Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ne de Manisaspor’u ligden düşürecek. Şanlıurfaspor yine 2.Lig’de diğer takımlar ise 1.Lig’de mücadele etmeye devam edecek.

Sadece kulüpler ve oyuncular ceza alacak. Aynı senaryo İtalyan devi Juventus’ta ve yine Yunanistan ekibi Olimpiakos’ta olmuştu. Ancak iki ülkenin de futbol federasyonu hem Juvenstus’u hem de Olimpiakos’u hiç acımadan düşürmüştü. Bu ülke de kimse bir daha şikeye yeltenmedi. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun böyle davranması adeta şikeyi meşru hale getirmesinin kanıtıdır.

Belgelerin, görüntülerin ve ses kayıtlarının olmasına rağmen 1.Lig anasının ak sütü gibi helal olan Şanlıurfaspor’a neden hala hakkının teslim edilmediği merak konusu oldu.

URFA VEKİLLERİ DE HİÇBİR ŞEY YAPMADI..!

Şike ve İhanet Tapeleri’nin yayınlanmasından sonra 12 tene milletvekili olan Şanlıurfa’dan hiçbir ses çıkmadı. Şanlıurfalı milletvekili sadece Twitter hesaplarından “konunun takipçisi olacağız” şeklinde mesaj atmakla yetindiler. Urfa’ya sahip çıkan tek vekil oldu o da aslen Urfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Tanal hem mecliste şikeyi dile getirdi hem de meclise Şanlıurfaspor forması ile gitti.

12 tane milletvekili olan Şanlıurfa’da hiçbir vekilin siyasi bir girişimde bulunmaması ise Şanlıurfa’nın da ne kadar sahipsiz olduğunu göstermiş oldu.

URFASPOR’A SADECE BASIN VE TARAFTAR SAHİP ÇIKTI

12 vekilin soayal medya mesajlarından öteye gidemediği şike mücadelesinde Şanlıurfaspor’a sadece basın mensupları ve taraftar sahip çıktı. Şike ve İhanet Tapeleri’nin yayınladığı ilk andan itibaren Şanlıurfa yerel basını tüm Türkiye’ye şikeyi duyurmak için tek vücut oldular. Her gün manşetlerinde Şanlıurfaspor’a yer verdiler. Bunun yanında takıma sahip çıkan diğer grup ise taraftarla oldu. Taraftarlar da basın açıklaması yapıp, durumu protesto ettiler ancak ne fayda…Şike yapan yaptığıyla kaldı olan sahipsiz Şanlıurfaspor’a oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan