Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Sefaspor, ziyaretlere devam ediyor

Sefaspor, ziyaretlere devam ediyor

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’nın tek bayan voleybol kulübü, kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. Sefaspor’un son durağı Büyükşehir Belediyesi ve  Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu.

Sefaspor Bayan Voleybol takımı Kulüp Başkanı Ali Akkuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ü makamında ziyaret ederek Sefaspor’un formasını takdim etti.

Hakan Keşküş’ü ziyaret eden Akkuş, “Sefaspor kulübü olarak Şanlıurfa Gençlik Ve Spor İl Müdurümüz Hakan Kesküş’ü ziyaret ettik. Kendisine Sefaspor’umuzun formasını takdim ettik. Yeni sezon öncesi görüş alışverişinde bulunduk. Kulüp olarak daima gençliğin yanında olan gerçek agabeyimiz sayın Hakan Keşküş e şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi.

NİHAT ÇİFTÇİ’Yİ DE ZİYARET ETTİ

Nihat Çiftçi’yi de makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Ali Akkuş, “Şanlıurfa Sefaspor Kulübü Urfa’nın tek bayan voleybol takımı olan 2. Lig bayan voleybol takımımız olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat çiftçi’yi makamında ziyaret edip Sefaspor’umuzun formasını takdim ettik. Her zaman gençliğin yanında olan gençliğin gerçek ağabeyine gençlik olarak teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan