Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Kaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

( ŞANLIURFA – RHA ) AK Partili belediyelerin çalışmalarını yerinde değerlendirmek üzere kente gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın sıradan bir şehir olmadığını ifade eden Kaya, “AK Parti kuruluşunda yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir belediye başkanı olarak Türk siyasetinde önemli hizmetler yaptı ve AK Parti hikayesi bir belediye hikayesidir” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Belediye protokol girişinde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tarafından karşılanan Kaya’ya çiçek takdim edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Protokol defterini imzalayan Kaya, Başkanlık makamına geçerek Çiftçi’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ŞANLIURFA SIRADAN BİR ŞEHİR DEĞİLDİR

 AK Parti’nin kuruluş misyonunun belediyeler olduğunu ve nedenle belediyelerin çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya: “İl Başkanımızın başkanlığında Belediye Başkanlarımızın hepsi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte değerlendirme çalışması yaptık. Belediyelerimizin dünden bu güne seyahatleri nasıl gidiyor, seçimde neler vaat ettik, kurumsal performansları ne aşamada, anketteki tablolar nelerdir, neleri güzel yaptık ve neleri daha güzel yapabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık. AK Parti kuruluşunda yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir belediye başkanı olarak Türk siyasetinde önemli hizmetler yaptı ve AK Parti hikayesi bir belediye hikayesidir. Bizim belediyelerimizin başarılı olması, bizim belediyelerimizin daha güzel bir noktaya ulaşabilmesi için genel merkez olarak daha güzel işler yapması noktasında rutin olarak onları takip ediyoruz. Onlara öncülük ve rehberlik etmeye çalışıyoruz.Buradaki güzel hizmetleri başka şehirlere, başka şehirlerdeki güzel hizmetlerimizi buraya aktarılmasını yapıyoruz ve bu vesile ile Şanlıurfa’dayız. Çalışmalarımıza destek veren bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’yi dinleyeceğiz. Şanlıurfa’da neler yapılıyor neler yapılacak onları değerlendireceğiz. Büyükşehrimizin hakikaten zor bir coğrafya, ama önemli bir coğrafyadır. Şanlıurfa bizim için sıradan bir şehir değildir. Aynı zamanda bir tarih şehri, medeniyet şehri ve peygamberler şehridir. Bu şehirdeki güzel hizmetleri müşahede etmek, havasını teneffüs etmek, Başkanımızın ve ekibinin başarılarının daha güzel noktaya gelmesi için istişare çalışması yapacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaya, Başkanlık makamına geçerek Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmaları aktarma imkanı bulduklarını ve verimli bir toplantı yaptıklarını belirten Başkan Çiftçi, AK Belediyecilik anlayışı ile Şanlıurfa’nın tüm ilçelerine hizmet ettiklerini sözlerine ekledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan