Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Komşuya övgü bize sadece ziyaret!

Komşuya övgü bize sadece ziyaret!

(ŞANLIURFA-RHA) – Birer gün arayla hem Şanlıurfa’yı hem de Gaziantep’i ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E‪rol Kaya, 47 derece güneşin altına şehrini kalkındırmak için çalışan Fatma Şahin’e övgüler yağarken, biz sınıfta kalarak sadece komşuyu izlemeye devam ediyoruz.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E‪rol Kaya önceki gün Şanlıurfa’yı ziyaret edip ardından Gaziantep’e geçti. İki kentte de incelemelerde bulunan Kaya, Şanlıurfa’yı sadece ziyaret ederken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin’e ise övgüler yağdırdı.

 URFA’DA HİZMETLER ARTACAK DEMİŞTİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü,  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe başkanları ile bir araya gelmişti. Kaya, Şanlıurfa merkez ve ilçelerdeki çalışmalar ve parti kongreleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştu. Kaya belediye binasında yaptığı açıklamada, “Belediyelerimizin başarılı olması, belediyelerimizin daha güzel bir noktaya ulaşabilmesi için genel merkez olarak daha güzel işler yapması noktasında rutin olarak onları takip ediyoruz. Onlara öncülük ve rehberlik etmeye çalışıyoruz. Buradaki güzel hizmetleri başka şehirlere, başka şehirlerdeki güzel hizmetlerimizi buraya aktarılmasını yapıyoruz ve bu vesile ile Şanlıurfa’dayız. Çalışmalarımıza destek veren bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’yi dinleyeceğiz. Şanlıurfa’da neler yapılıyor neler yapılacak onları değerlendireceğiz” demişti.

KEŞKE BİR FATMA ŞAHİN’İMİZ OLSAYDI

Şanlıurfa’dan aynı gün içinde ayrılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya daha sonra karayolu ile Gaziantep’e geçmişti. Şanlıurfa’daki incelemelerini bitiren Kaya, aynı incelemeleri yapmak üzere Antep’e geçmişti. Ancak Gaziantep’e geçen Kaya, gördükleri karşısında adeta şaşkınlık yaşadı. Öyle ki iki şehir arasında belediyecilik anlamında uçurum kadar fark vardı. Kaya, gece gündüz demeden Gaziantep’i kalkındırmak için çalışan Fatma Şahin’e deyim yerindeyse methiyeler dizdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e övgü dolu sözler sarf eden  Kaya, twitter hesabından, “Belediyeciliğin azim ve heyecanın bir başkana verdiği enerjiyi görmek isteyenleri ‪Fatma Şahin 47 derece sıcakta gezdirip gösterebilir” yorumunda bulundu.

ÇİFTÇİ SINIFTA KALDI…

Fatma Şahin’e övgüler dizen Kaya’nın aynı övgüleri Nihat Çiftçi’ye neden sarf etmediği ise merak konusu olurken, Çiftçi’nin belediyecilik ve çalışmalar anlamında da sınıfta kaldığı ve merkezden tam not alamadığı ortaya çıkmış oldu.

Çiftçi’nin merkezden tam not alamamasında ise şu sebepler yatıyor:

-Halen Şanlıurfa’da ulaşımın sorununun çözülememiş olması.

-Sanayi anlamında yeterli kalkınmanın sağlanamaması ve teşvik edilmemesi

-Şehirdeki konut sıkıntısı ve düzensiz yapılaşması

-Vatandaşın istememesi halinde bazı projelerin ısrarla yapılacak olması(Teleferik, trambüs vb.)

-Belediyeciliğin halka indirgenememiş olması

-Gaziantep’teki gibi halkın sorunlarının tam anlamıyla çözülememiş olması

-Tıpkı Gazinantep gibi halka inen bir belediye değil de binadan yönetilen bir belediye olması.

BELEDİYE BİNASINDAN DIŞARI ÇIKAMADIK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in övgü almasında şüphesiz en büyük etken Kaya’yı misafir ettiğinde belediye binasına hapsolmamış olması…Öyle ki AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya şehre adım attığı andan itibaren kendisini Fatma Şahin ile beraber Gaziantep sokaklarında buldu. Kaya’ya şehri gezdirip bütün çalışmalarını tanıtan Şahin, müzeden, spor yapan çocuklara kadar her çalışmasını da bizzat göstermiş oldu. Kaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde ise bina dışına çıkamadı.

(Ruha Haber Ajansı Özel Haber)

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

7 Yorumlar

  1. Başkanımıza haksızlık ediliyor. Nihat başkan Türkiye nin en iyi başkanı seçilmedi mi ödülü bizzat kendisi aldı.
    Türkiyenin en iyi hizmet alan iliyiz.

  2. Doğru Haber yaptığınız için sizi tebrik ediyorum.Bir tek siz gündeme alıyorsunuz.Sizde olmazsanız bu memleketteki vaadleri yerine getiren basın mensupları yoktur.Çok Teşekkür ediyorum.Güzel haber inşallah haberlerinizi başkan dikkate alır.Siz bakmayın bu yalaka tayfasına öncelikle çıkarı belediye ile olan kişiler sizi eleştiriyor.Zaten Belediyecilik sosyal medyaya hapsedilmiş.Onun için sizi yürekten kutluyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.

  3. Sn. Erol Kaya bey Urfa’da sadece Bld. Binasında oturmadı. Esentepe , Gap vadisi bölgesi ve yapılan çalışmalar. Çelik köprüler. Dağ eteği imar açılan bölge. Karaköprü güzel şehir 2.ci 35 mt caddesi. Fuar alanı tanıtım proğramı ve inşaat akanı. Maşuk bölgesi. Açılan yeni çevre yolu bölgesini komple gezerek. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

  4. ne hizmeti kardesim şanliurfada akraba zengin etme hizmeti var nerde BDP li varsa buyuk şehirde en iyi yerlerde oyunuda bdp veren daire başkanlarini kim getirdi göreve nihat efendi değilmi Mehmet ekinci de aynisi bir tek dürüst başkan var oda Fevzi Demirkol

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan