Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Bakan Fakıbaba, THY yetkilileriyle bir araya geldi

Bakan Fakıbaba, THY yetkilileriyle bir araya geldi

( ŞANLIURFA – RHA ) Yeni kabine ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getiren Ahmet Eşref Fakıbaba’ya tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Öte yandan Şanlıurfa sorunlarını da ele alan Bakan Fakıbaba, Türk Hava Yolları yetkilileriyle uçak seferlerini istişare etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve İstanbul Viranşehirliler Derneği Başkanı Necati Erol ve Yönetim Kurulu üyeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’yı bakanlıkta ziyaret etti. Şanlıurfa sorunlarının da konuşulduğu toplantıda, çözüm yolları da ele alındı.

‘URFA’YA YAPILAN UÇAK SEFERLERİNİ İSTİŞARE ETTİK’

Bakan Fakıbaba, sosyal medya hesabı üzerinden,”Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sn.@BilalEksiTHY ve Ekibini Bakanlığımızda Misafir ederek,Şanlıurfa’ya yapılan uçak seferlerini istişare ettk.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan