Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ceylanpınar Belediyesi’nden ücretsiz ambulans hizmeti
????????????????????????????????????

Ceylanpınar Belediyesi’nden ücretsiz ambulans hizmeti

Ceylanpınar Belediyesi, hasta vatandaşlara hasta nakil hizmeti veriyor. Tam donanımlı ambulans ile hizmetten istifade etmek isteyen vatandaşlardan ise herhangi bir ücret alınmıyor. Özellikle 112 nakil ambulans ile sevki mümkün olmayan vatandaşlara hizmet veren ambulans, 112 acil ekiplerinin ve devlet hastanesinin yetersiz kaldığı durumlarda da destek amaçlı kullanılıyor.

Vatandaşa ücretsiz verilen ambulans hizmeti hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, belediye araç filosu içerisinde tam donanımlı bir hasta nakil aracı ambulansın bulunduğunu söyledi. Ambulans hizmetinin vatandaşlara ücretsiz verildiğini belirten Daşkıran, “Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde tam donanımlı hasta nakil aracımız bulunmaktadır. 31 Mart 2014 tarihinden itibaren başkanımız Menderes Atilla’nın talimatlarıyla her zaman için ilçe halkımızdan rahatsızlanması sonucu devlet hastanesine giden hastalarımızın 112 nakil ambulansıyla sevki mümkün bulunmayan hastalarda biz belediye olarak ambulansımızın hastanenin ve hastalarımızın hizmetine sunmaktayız.” diye konuştu.

Daşkıran, ücretsiz ambulans hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların 471 34 57 ile 471 40 65 nolu telefonlara veya direk destek hizmetleri müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

Belediyenin ücretsiz ambulans hizmetinden yararlanan ilçe sakinlerinden İbrahim Aldırmaz da oğlunun ayağının kırılması dolayısıyla devlet hastanesinden Şanlıurfa’ya sevk amacıyla ambulans istediğini ancak ambulansların müsait olmaması dolayısıyla Ceylanpınar Belediyesinden ambulans talep ettiğini söyledi. Ambulans talebinin belediye tarafından hızlı bir şekilde karşılandığını ifade eden Aldımaz, “Hastamızı Şanlıurfa’ya götürdük ve getirdik. Herhangi bir ücret talep edilmedi. Bu güzel hizmetten dolayı Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan