Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Büyükşehir’in danışılmayan danışmanları!

Büyükşehir’in danışılmayan danışmanları!

(ŞANLIURFA-RHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde gün geçmiyor ki bir torpil ve adam kayırma olayına şahit olmayalım.

 DANIŞMANLARIN SAYISINI BİLEN YOK

Vasfı belediye olan ama kendisini belediye üstü olarak gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin danışman sayısı aldı başını gidiyor.. Hiçbir vasıfları olmayan ve eğitim seviyeleri liseyi geçmeyen bazı kişiler belediyeye danışman olarak getiriliyor. Ancak adı üstünde olduğu gibi danışmanın önce bir bilgi ve birikime sahip olması gerekir ki, üstteki yöneticiyi yönlendirebilsin…

 DANIŞMANLARIN HANGİSİ AKADEMİ BAŞARI GÖSTERMİŞ?

Tamamen torpil iddiaları ile çalkalanan Büyükşehir Belediyesi’nde hatta danışman diye gösterilen bazı kişilerin belediyeye gelmeden devletin parasını aldığı da iddialar arasında…Ancak danışmanın öncelikle eğitim veren fakültelerin 4 yıllık okullarından mezun olması, bu konuda akademik başarı göstermesi, kitap, proje yazması vb. özellikler aranırken, Büyükşehir Belediyesi bunu göz

ardı etmiş olacak ki yoldan geçenleri çevirip danışman yapmaya başlamış.

DANIŞILMAYAN DANIŞMANLAR YÜZÜNDEN ANTEP’İ SEYREDİYORUZ

İddialar o kadar büyük ki, bazı danışmanların belediyeye uğramadan, herhangi bir öneri ve proje sunmadan bankamatik memuru gibi devletin parasını da aldığı aşikar…Durum böyleyken dibimizdeki Antep sanayi de çağ atlamış olsa da biz sadece bakakalıyoruz.

DANIŞMANLARIN MAAŞLARINI BİLEN YOK!

Bir yere tutunarak ve hiçbir akademik başarı göstermeden Büyükşehir Belediyesi’nde kendilerine “danışman” olarak görev bulan bu kişilerin ne kadar maaş aldığı da vatandaştan gizlenen bilgiler arasında…Her toplantıda şeffaf belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyleyen Nihat Çiftçi’nin kendisine tuttuğu danışmanların maaşlarını neden gizlediği ise merak konusu oldu.

Öte yandan “danışılmayan danışmanların” şu ana kadar şehrin kalkınması için hangi projeyi sundukları da vatandaş tarafından en merak edilen konuların başında geliyor.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan