Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İstanbul’daki çete, Urfa’dan da sahte reçeteyle ilaç almış

İstanbul’daki çete, Urfa’dan da sahte reçeteyle ilaç almış

(ŞANLIURFA-RHA) İstanbul’da yangın çıkan bir evde çok sayıda ilaç ele geçirildi. Sahte reçetelerle ilaç temin eden çetenin Şanlıurfa’dan da sahte reçeteyle ilaç aldığı tespit edildi.

İstanbul’da bir evde çıkan yangında çok sayıda kanser ve diyabet ilaçları tespit edildi. Olayı incelemeye alan polis ekipleri ilaçların sahte reçetelerle temin edildiğini tespit etti. Piyasa değeri 3 milyondan fazla olan ilaçlar, İl Sağlık Müdürlüğüne gönderildi.

Çete üyelerinin sahte reçeteyle ilaç istihkaklarını çaldığı yüzlerce kanser hastasının mağdur olan kişiler arasında Şanlıurfalı bir vatandaş da var.  Hastalardan birinin, hiç gitmediği halde Şanlıurfa’daki bir hastaneden kimlik bilgileri kullanılarak reçete düzenlenip ilaçlarının alındığı tespit edildi. Olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan