Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Stat bir sezonda 4 takımı ağırlayabilecek durumda

Stat bir sezonda 4 takımı ağırlayabilecek durumda

(ŞANLIURFA-RHA) – Geçen sene yeteri kadar önem verilmediğinden dolayı çimleri kuruyan 11 Nisan Stadyumu’nda bu sene aynı manzaralar yaşanmadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından file ile korunan stat yeni sezonda hem Şanlıurfaspor’u hem de Karaköprü Belediyespor’u ağırlamanın mutluluğunu yaşayacak.

Stadın durumu hakkında Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, stadın şu aşamada 4 tane takımı ağırlayabilecek güçte olduğunu da ifade etti.

KEŞKÜŞ: BİR ÇOK İLE DE ÖRNEK TEŞKİL ETTİ

Müdür Keşküş, stadın birçok ile örnek olduğunu ifade ederek, “Stadın durumu hakikaten çok güzel  maşallah diyelim çok cüzi rakamlarla ve Türkiye’de ilk olan ‘cüd’ diye nitelendirdiğimiz bir örtüyü şu anda üzerini örttük.malumunuz bu sene biliyorsunuz iki takımı ağırlayacağız Kara köprü Belediyeyi ve hem de Urfa spor’u,sezonda 2 takım değil 4 takımı ağırlayabilecek durumdayız şu anda, zemin harika. Bir çok ile de örnek teşkil etti” dedi.

‘MALUMUNUZ BU SENE BİLİYORSUNUZ İKİ TAKIMI AĞIRLAYACAĞIZ’

Keşküş son olarak da, “Stadın durumu hakikaten çok güzel  maşallah diyelim çok cüzi rakamlarla ve Türkiye’de ilk olan ‘cüd’ diye nitelendirdiğimiz bir örtüyü şu anda üzerini örttük.Malumunuz bu sene biliyorsunuz iki takımı ağırlayacağız Karaköprü Belediyespor’u ve hem de Urfaspor’u, sezonda 2 takım değil 4 takımı ağırlayabilecek durumdayız şu anda, zemin harika. Bir çok il’e de örnek teşkil etti.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan