Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Küçük kız için canını feda etti ..

Küçük kız için canını feda etti ..

( ŞANLIURFA – RHA ) Yaklaşık 2 yıl önce Karaköprü’deki bir parkta bir ihmalin sonucu komalık olan Zehra Karagöz, hayat mücadelesini kaybetti.

2015’in Nisan ayında Karaköprü Belediyesi tarafından  hizmete sunulan Doğu Kent Parkı’ndaki ihmal 3 çocuk annesi Zehra Karagöz’ü komalık etti. 2 yıllık bir tedaviye cevap vermeyen Karagöz, hayata gözlerini yumdu.

Ailesi ile birlikte gittiği parkta oyun oynarken demir korkuluklara tutunduğu sırada elektrik akımına kapılan 12 yaşındaki Berfin Şimşek, bir anda elektrik akımına kapıldı. O sırada parkta bulunan komşuları Zehra Karagöz, küçük kızı akımın etkisinden kurtardı. Karagöz, bu sefer elektrik akımına kapıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi parkta yapmıştı. 2 yıl boyunca yoğun bakımda tedavi altına alınan Zehra Karagöz, sabah saatlerinde hayat mücadelesini kaybetti. Otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından Karagöz’ün cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Karagöz ailesi, ihmallerle ilgili Karaköprü Belediyesi ve elektrik şirketini mahkemeye vermişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan