Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Parti, kuruluşunun 16’ncı yılını kutluyor

AK Parti, kuruluşunun 16’ncı yılını kutluyor

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Mesajında “Şanlıurfa’mızda 16 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde büyük hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.” diyen İl Başkanı Beyazgül, şu açıklamayı yaptı:

“Bundan 16 yıl önce Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları o günkü şartlarda ülkenin geldiği noktayı göz önüne alarak halkın partisi olan AK Partiyi kurmuş, ülkeyi o günkü zor durumdan kurtarmak için yola çıkmışlardır. 16 yıldır AK Parti kadroları durmaksızın eğitimden, sağlığa, ekonomiden, ulaşıma Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarına imza atmıştır.

Kurulduğu günden bugüne sürekli halkımızın büyük desteğini arkasına alan partimiz, her zaman büyük Türkiye’nin büyük partisi olmuştur. İşimiz hizmet gücümüz millet sloganıyla yola çıkan partimiz, ülkede demokratikleşme, kalkınma ve adalet üzerine büyük mesafeler almıştır. Vatandaşlarımız hak ve özgürlükler anlamında hak ettiği noktaya ulaşmıştır. ilk defa halk oylamasıyla Cumhurbaşkanı seçilmiş, Ayrıca 16 Nisanda yapılan halk oylaması ile ilk kez partili Cumhurbaşkanı ve yeni bir Anayasa için halkın onayı alınmıştır. Şanlıurfa’mızda 16 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde büyük hizmetler yapılmış ve yapılmaya inşallah devam edilecektir. Ülkemizin Ak Parti’yle 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına artık hiçbir engel kalmamıştır.

Bu vesileyle güçlü Türkiye’nin güçlü partisi AK Parti’nin kurulmasına büyük emek veren başta kurucu genel başkanımız ve şu an hem genel başkanımız hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına, 16 yıldır bu kutlu davada hizmet eden tüm partili arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu güzel ülkemiz için 16 yıldır nasıl hizmet ettikse bundan sonra da durmak yok hizmete devam diyerek hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Partimizin 16. yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan