Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Akçakale’de bazı isimler ile yollar ayrılacak

Akçakale’de bazı isimler ile yollar ayrılacak

(Ş.URFA-RHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Antalya’da İl Danışma Toplantısı’nda konuştu…Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’dan ne mesajlar da verdi.

 ERDOĞAN: PARTİMİZ İÇİNDE DE YOLUNU KAYBEDENLER ELBETTE OLDU

Erdoğan, “Allah’ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık. Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük” diyerek il ve ilçelerdeki yöneticilerle yolların ayrılacağı sinyallerini de verdi.

URFA’DA ZEYNEL BAŞKAN DIŞINDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Zaten birkaç hafta öncesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemleriyle il ve ilçe yönetiminde değişikliğe gideceklerinin sinyallerini vermişti. Yapılan bu açıklamadan sonra gözler Ak Parti’nin kalesi unvanını elinde bulunduran ve tarihi 16 Nisan referandumunda rekor kıran Şanlıurfa’ya çevrildi. Şanlıurfa’da bazı ilçelerdeki yöneticilerin koltuğu da sallanmaya başladı. Şu aşamaya bakıldığında Zeynel Abidin Beyazgül yerinde kalacak gibi…Çünkü Şanlıurfa’da özellikle son yıllarda yaptığı çalışmalar Ankara’nın gözünden kaçmıyor.

AKÇAKALE YÖNETİMİ KÖKTEN DEĞİŞEBİLİR

İlçelerde ise 16 Nisan’daki referandumda rekor kıran Harran’daki Ak Partili yöneticilerin yeri sağlama alındı. Ancak Akçakale, Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki yönetimlerinde değişime gidilecek. Bu ilçelerin başında ise şüphesiz Akçakale geliyor. Öyle ki Akçakale vatandaşları Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve Gençlik Kolları Başkanı’ndan memnun değil. Ankara’da bunun farkına vardığı an Akçakale yönetiminde köklü değişiklikler olacağa benziyor.

YILDIK HAKKINDAKİ İDDİALAR YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL

Öte yandan Yıldık’ın bazı iddialara göre iş ve ihale yaptığı iddia edildi. Bu iddia eğer gerçekse bir daha ki ilçe kongresinde Yıldık’ın görevine son verilebilir. Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin emri var, “çalışmayan ve halka inmeyen kenara çekilsin…”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan