Anasayfa / TÜM HABERLER / Çadırkentte Engellilere Pozitif Ayrımcılık
????????????????????????????????????

Çadırkentte Engellilere Pozitif Ayrımcılık

Şanlıurfa’nın Akçakale Süleyman şah Konaklama tesislerinde faaliyet gösteren hayırlı kadınlar topluluğu engellileri sevindirdi.

Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Akçakale Süleyman şah Konaklama tesislerine yerleşen engelli Suriyeli mülteciler, çadır kent içerisinde faaliyet gösteren hayırlı kadınlar topluluğu tarafından çeşitli hediyeler verilerek sevindirildi.

Engellileri sadece engeliler gününde hatırlamanın doğru olmadığı belirten hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer gündüz, çadır Kent içerisinde her zaman için Suriyeli Engellilere yönelik çalışmalar yaptıklarını,Engelilere pozitif ayrımcılık sağladıklarını dile getirdi.
Yaklaşık 50 engelli Aile’ye kıyafet, oyuncak, ve gıda yardımında bulunan Hayırlı kadınlar topluluğu, bu tür sosyal çalışmaların sürekli yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini belirttiler. Kendilerine yardımlar noktasında destek veren kamp müdür yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay ve Lojistik müdürü Selehattin Çenşi’ye de teşekkür eden Hayırlı kadınlar topluluğu her zaman engelilerin ve Engelli ailelerin yanında olduklarını ifade ettiler.
Çadırkentte barınan engelli aileleri ise; Kendilerine her zaman destek veren hayırlı kadınlar topluluğuna teşekkür ettiler.
Engelilere verilen hediyelerin dağıtımına Geçici görevle çadırkentte atanan kamp müdür yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay Hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer Gündüz, Lojistik müdürü Selahattin Çenşi katılım gösterdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan