Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Gençler şehitlerin anısına sahip çıkıyor

Gençler şehitlerin anısına sahip çıkıyor

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi gençleri, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın anısına açılan kütüphane için kitap toplama kampanyası başlattı.

Terör örgütü PKK tarafından katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın adı, Siverek ilçesinde yer alan Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oluşturulacak kütüphanede yaşatılacak.

Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görevli Edebiyat öğretmeni Yunus Güzel, okul bünyesinde oluşturulacak kütüphaneye kitap toplamak için bir süre önce sosyal medyada kampanya başlattı. Bu kampanyaya ise Yenişehir Gençlik Merkezi idareci ve gönüllüleri kayıtsız kalmayarak Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın adına açılan Kütüphane için kitap toplama kampanyası başlattı.

“BU GENÇLİK OLDUĞU SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

Gençlerin atalarını, şehitlerini ve ecdatlarını hiçbir zaman unutmadığını ve unutmayacağını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Yenişehir Gençlik Merkezinin başlatmış olduğu bu kampanyanın memnun edici olduğunu söyledi.

Bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucunda hayatını kaybeden şehit öğretmen Yılmaz, kendi memleketini hüzne boğduğu gibi Şanlıurfa’yı da hüzne boğduğunu aktaran İl Müdürü Keşküş, “Şanlıurfa’dan memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür karayolunda 16 Haziran tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yolu kesilip aracı yakılan öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, kendi memleketini hüzne boğduğu gibi bizleri yani Şanlıurfa’yı da hüzne boğdu. Siverek ilçemizde öğretmenimizin adının verildiği kütüphane bizler ve gençlerimiz için çok büyük önem arz ediyor. Yenişehir Gençlik Merkezimizin şehidimiz Yılmaz’ın anısına sahip çıkması beni gururlandırdı. Bu gençlik olduğu sürece sırtımız yere gelmeyecek” ifadelerini kullandı.

Şehit Yılmaz’a Allah’tan rahmet dileyen Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Derman ise şunları söyledi:

“İlim ordusunun bir neferi olarak görev yaparken terör örgütü tarafından kalleşçe Şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz kardeşimiz adına Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir Kütüphane açıldığını duyduk. Bizler de gönüllü gençlerimizle birlikte kendisine bir vefa borcu olarak Şehit öğretmenimizin adının yaşatıldığı kütüphaneye kitap toplama kampanyası başlattık. Tüm hemşerilerimizi bu kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.’’

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan