Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Akçakale’de uyuşturucu çetesi çökertildi

Akçakale’de uyuşturucu çetesi çökertildi

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Akçakale ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi. İlçe emniyet müdürü Şahaser Alaca’nın yönetimindeki yapılan operasyonda İlçe merkezinde 27 eve eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyona Akçakale ilçe emniyetinden 110 polis ve uyuşturucu arama köpeği de eşlik etti. Akçakale ilçe merkezinde bulunan evlere yapılan operasyonda uzun süre takibe alınan 14 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda satışa hazırlanmış eroin maddesi ele geçirildi. Yaklaşık 10 gram eroin maddesi ve 27 kaleşnikof mermisi de aramada ele geçirilen suç eşyaları arasında. Sorguları Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan 14 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede; İ. H.O. H.A. , A.T., M. S.T., i. E., İ.K., M. Y., i. E., H. F., H.A., U. K., M.E.İ.S., isimli 1 i Suriyeli olmak üzere 12 uyuşturucu taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Halen firar olan başka şüphelilerin de yakalama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan