Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / CHP başarılı öğrencileri ödüllendirdi

CHP başarılı öğrencileri ödüllendirdi

(ŞANLIURFA-RHA) – Sarıyer Belediyesi’nin sponsorluğunda Duygu şahin Kozak’ın öncülüğünde Şanlıurfa Cumhuriyet Halk Partisinin ve Tema Vakfı’nın beraber organize ettikleri okulda derslerinde başarılı olan ve imkanı olmayan 9-15 yaş arası çocuklar Sarıyer Belediyesi sosyal tesislerinde misafir etmek üzere bir haftalık İstanbul gezisine gönderildi.

 

CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı çocukları yönelik etkinliklerine devam ediyor. Kent genelinde yaşları 9-15 arasında değişen 40 çocuk CHP Urfa İl Teşkilatı tarafından ödüllendirildi. Sarıyer Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir hafta konaklayacak çocuklara da bir takım etkinlikler düzenlenecek. Bunun yanında 40 tane öğrenciye İstanbul’da  CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Semiha Alkan, Kadın Kolları Başkanı Rahime Budak olmak üzere öğretmen ve veliler de eşlik ediyor.

Şanlıurfa’daki organizasyonu ise Neşe Tanal ve Ahmet Budak yürüttü. Öte yandan CHP Urfa İl Teşkilatı bu tür etkinliklerin de devamının geleceğini ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan