Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Evren Sanayi Sitesi heyetinden HÜDA PAR’a ziyaret

Evren Sanayi Sitesi heyetinden HÜDA PAR’a ziyaret

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR yetkililerinin kendilerini yalnız bırakmadıklarını ve yaşadıkları sıkıntıları sürekli olarak gündemde tuttuklarını belirten Arslan, duyarlılıklarından dolayı Yalçın’a teşekkür etti. Arslan, “HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ettik. HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve heyeti birçok kez ziyaretimize geldiler. Bizi yalnız bırakmadılar. Biz de bugün hem iade-i ziyarette bulunmak hem de görüş alışverişinde bulunalım diye geldik. Gerek sanayi esnafımızla alakalı gerekse de Şanlıurfa’daki sorunlarla alakalı güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmelerimiz devam edecektir. Bizi kabul ettikleri için de şahsım ve esnafım adına teşekkür ederim.” dedi.

Parti olarak esnafın yaşadığı sıkıntıları sürekli olarak gündemde tuttuklarını ifade eden Yalçın ise Evren Sanayi Sitesi esnafını daha önce de ziyaret ettiklerini, burada yaptıkları incelemelerin ardından esnafın yaşadığı sorunları basın aracılığıyla kamuoyuna açıkladıklarını bildirerek, “Geçtiğimiz gün HÜDA PAR olarak Evren Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etmiştik. Elektrik başta olmak üzere sanayideki çöplerin toplanmaması, ulaşım noktasındaki sorunları dile getirmiştik. Bu münasebetle Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimi parti binamızda iade-i ziyarette bulundular. Bu ziyaret ile birlikte Evren Sanayi Sitesi’ndeki sorunları bir kez daha gündeme getirmiş olalım. Kooperatif Başkanımız Mustafa Arslan da bu konuda bize değerli bilgiler verdi.” şeklinde konuştu.

“HÜKÜMET, DEDAŞ’I ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINDAN ÇIKARMALI”

Elektrik sorununun yerel yönetimleri aşan bir sorun olduğunu ve hükümetin Dicle EDAŞ’ı özelleştirme kapsamından çıkarması gerektiğini sözlerine ekleyen Yalçın, “Hizmet kurumlarının özelleştirilmesini doğru bulmuyoruz. Hizmet kurumları özelleştiği zaman hizmet ikinci plana düşüp, ticaret öne çıkmaktadır. Ticaretin olduğu yerde hizmette aksamalar olur. Bundan dolayı hükümetin bu soruna el atması ve DEDAŞ’ı özelleştirme kapsamından çıkarması gerektiğini düşünüyoruz. Bununla alakalı kooperatif başkanımız Mustafa Arslan ile görüş alışverişinde bulunduk. Çok değerli bir görüşme oldu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan