Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Güzergah değişti ancak bu sefer sorun dönüşlerde…

Güzergah değişti ancak bu sefer sorun dönüşlerde…

(ŞANLIURFA-RHA) – Dün akşam saatlerinde yapılan çalışmalardan dolayı Balıklıgöl Platosu’nda bulunan amfi tiyatro alanı yanında bulunan mekanda çökmeler meydana geldi. Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı olay çevredeki vatandaşları da korkuttu.

OTOBÜSLER DÖNEMİYOR…

Bugün ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından dün yaşanan çöküntüden dolayı 63 ring hattının güzergahında değişikliğe gidildi. Vatandaşların canı tehlikeye girmesin diye güzergah değişikliğine gidildi gidilmesine ancak boyları 7-8 metreyi bulan otobüslerin dönüşlerinde sıkıntı yaşanmaya başlandı.

ŞOFÖRLER ECEL TERLERİ DÖKÜYOR

Haşimiye Meydanı’nda bulunan dönemeçten dönmeye çalışan BELSAN şoförleri adeta ecel terleri döküyor. Çünkü o dönemeçten dönmek için sihirbaz ya da cambaz olmak gerekiyor.

OTOBÜS DÖNEMİYORSA TRAMBÜS NASIL DÖNECEK SAYIN BAŞKAN!

Aslında yaşanan bu aksaklık aslında Büyükşehir Belediyesi’ne bir uyarı niteliği de taşıyor. Öyle ki 7-8 metrelik otobüsler oradan dönmekte zorluk çekerken, boyları bu otobüslerin iki katı olan trambüslerin oradan nasıl dönüş alacağı ise bütün şehir halkı tarafından merak edilmeye başlandı. Böyle bir sorunun ortaya çıkmış olması da şehirde yapılan ulaşımın plansız bir şekilde yapılmaya çalışıldığının da kanıtı oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan