Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Harran Üniversitesi’nden “Formasyon” duyurusu

Harran Üniversitesi’nden “Formasyon” duyurusu

( ŞANLIURFA – RHA ) Harran Üniversitesi, 2017-18 Eğitim-Öğretim Yılı pedagojik formasyon sertifika programı öğrenci alımı ilanı için duyuru yaptı.

Eğitim Fakültesi internet sayfasında yapılan açıklamada, şu açıklamalar kaydedildi:”2017-2018 eğitim-öğretim yılı formasyon eğitimi dersleri hem hafta içi hem de hafta sonu yapılacaktır. Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin hafta içi veya hafta sonu derslere katılma tercihlerini kesin kayıtta yapmış olmaları gerekmektedir. Bunun için adayların  aşağıda yer alan hafta içi- hafta sonu grupları talep dilekçesini doldurarak ve dilekçe üzerinde hafta içi ya da hafta sonu tercihlerinden birini işaretleyerek kesin kayıtta bu dilekçeyi de beraberinde getirmeleri gerekmektedir.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPACAKLARA UYARI

Eğer 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içinde herhangi bir resmi veya özel bir kurum/kuruluşta çalışacak olanların , geçerli bir mazeret nedeniyle hafta içi derslerine katılmak istemeyenlerin veya 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvurusu yapacak olan kişilerin daha sonra mağdur olmamaları için  hafta sonu grubunu tercih etmeleri tavsiye edilir. Çünkü ders dönemi başladıktan sonra hafta içi-hafta sonu grup değişikliği talebi kesinlikle kabul edilmeyecek ve hiçbir değişiklik yapılmayacaktır.Önemle duyurulur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan