Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Şanlıurfa’da ‘Şehrini Tanıt, Hayaline Uç’ Protokolü İmzalandı

Şanlıurfa’da ‘Şehrini Tanıt, Hayaline Uç’ Protokolü İmzalandı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın tanıtımında büyük katkı sağlayacak olan “Şehrini Tanıt Hayaline Uç” projesinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile ISE World yetkilileri arasında imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yenilikçilik Beraatına da sahip olan bu projeye her okul 2 projeyle 3 dakika sürecek İngilizce Şanlıurfa’nın kısa tanıtım filmiyle katılabilecek. Yarışmaya katılacak öğrencilere öğretmenler danışmanlık edecektir. Peygamberler Şehri Şanlıurfa, tarihini, kültürünü, dokusunu, örf ve adetlerini taşıyacak olan kısa tanıtım filmleri Şanlıurfa’nın tanıtımında büyük rol oynayacak.

‘ŞANLIURFA’NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK’

Proje ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, ISE World ile imzalanan bu protokolle öğrenciler, hazırlayacakları kısa filmlerle Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Turan, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Yarışmada 1. olan projeye yurt dışı seyahati, 2. Projeye IP ad mini, 3. Projeye IP ad touch hediye edileceği bildirildi. Yarışmaya katılım başvuruları 2017 Ekim ayı içerisinde başlayarak 20Nisan 2018 tarihinde bitecek. Yarışmayla ilgili tüm detaylara www.hayalineuc.com adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan