Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfalı asker cinayet kurbanı oldu

Şanlıurfalı asker cinayet kurbanı oldu

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’dan Mersin’e giden ve istenmeyen bir kavgaya karışan Şanlıurfalı bir asker, bıçaklanarak öldürüldü.

 Talihsiz olay Mersin’in Silifke ilçesinde meydana geldi. Kıbrıs’a askerlik görevini yapmak üzere gidecek olan Furkan Mırak, bir iskelede beklemeye başladı. Daha sonra Mırak, bulunduğu alandan ayrılarak bir bara geçti. Mırak, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir kişiyle tartışmaya başladı. Olayın büyümesi ile birlikte tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralan asker Mırak, Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Furkan Mırak, kurtarılamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Mersin’e giden Mırak’ın ailesi sinir krizleri geçirdi. Özel bir cenaze aracıyla Mırak’ın naaşı Şanlıurfa’ya getirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan