Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Genç Yetenek Karaköprü Belediyespor’da

Genç Yetenek Karaköprü Belediyespor’da

( ŞANLIURFA – RHA ) Karaköprü Belediyespor, Adana Demirspor’da forma giyen 19 yaşındaki Bekir Can Kara’yı 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor liglerin başlamasına kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı ekip Adana Demirspor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bekir Can Kara’yı renklerine bağladı.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat genç bir takım olduklarına ve yine genç bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarına dikkat çekerek, bu sezon genç olmanın enerjisiyle ligde iyi mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Kudat, “Transfer çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Türkiye Kupası 1. tur maçına ve sonrasındaki ilk lig maçımıza hazırlanıyoruz. İki güzel kamp dönemi geçirdik. İnşallah bu sezon takımımız için yine başarılarla dolu güzel bir sezon geçiririz. Genç oyuncumuz Bekir Can hayırlı olsun” dedi.

Adana Demirspor alt yapısında yetişen Bekir Can Kara, U21 takımında oynadığı futbolla göz doldururken, TFF 1. ligde de bir maçta forma giydi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan