Anasayfa / TÜM HABERLER / Sağlık-Sen’de Günak’a rakip Keşküş!

Sağlık-Sen’de Günak’a rakip Keşküş!

(ŞANLIURFA-RHA) Bir yıl sonra yapılacak Sağlık-Sen Urfa seçimlerinde uzun bir süredir bu görevi yapan Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık-Sen Urfa Şube Başkanı Faruk Günak’a rakip çıktı.

2014 yılında yapılan ve iki liste halinde gidilen seçimde Abdulkadir Yabir ve Faruk Günak’ın hazırlamış olduğu iki liste yarışmıştı. Oy kullanan 160 kişiden 94’ünün oyunu alan Faruk Günak, Sağlık Sen’in yeni başkanı olmuştu. 2014’ten bu yana Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Faruk Günak bir yandan da Şanlıurfa Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin başhekimlik görevini de yürütüyor.

GEÇEN YIL HASTANEYE BAŞHEKİM OLARAK ATANDI

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin başhekimi geçen yıl değişmişti. Daha önce kurucu başhekim olarak atanan Faruk Günak’ın yerine daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 buçuk yıl idarecilik yapan Uz.Dr. Abdulkadir Yetişgin atanmıştı. Son olarak hastaneye yeniden Faruk Günak’ın başhekim olarak atanmıştı.

KEŞKÜŞ ADAY OLUYOR…

1 yıl sonra yapılacak Sağlık-Sen Urfa Şube Başkanlığı için Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimi Faruk Günak’ın yanı sıra bazı isimlerin aday olacağı ve hatta seçime 1 yıl olmasına rağmen şimdiden seçim çalışmalarına başladığı öğrenildi. Aday olacak isimler arasında şüphesiz ön plana çıkan Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş…Keşküş’ün adaylık konusunda ciddi olduğu ve kesin olarak da aday olacağı konuşulanlar arasında…

BAŞKA İSİMLERDE OLABİLİR…

Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Hüdaverdi’nin yanı sıra Şube Başkanlığı için farklı isimlerinde aday olacağı öğrenildi. Ancak şu da bilinen bir gerçek ki kaç aday olursa olsun Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanlığı için yarışta sadece Günak ve Keşküş’ün ön plana çıkacağı herkesçe biliniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan