Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Banahane Karşıyaka’nın başını yakacak gibi

Banahane Karşıyaka’nın başını yakacak gibi

( ŞANLIURFA – RHA ) İki sefer Şanlıurfaspor forması giyen Banahane 2.Lig’de mücadele eden Karşıyaka’nın başını yakacak gibi…Öyle ki Karşıyaka Banahane’ye 20 Eylül’e kadar 220 bin TL ödemezse Ege temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yapmamış olacak.

BAŞKAN LİSANSI ALABİLMEK İÇİN ÇABALIYOR

2.Lig Beyaz Grup ekibi Karşıyaka’nın Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi için 20 Eylül’e kadar sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getirmesi gerekiyor.  Ege ekibi bu kriterleri 20 Eylül’e kadar sağlayamazsa vay haline…Futbolda transfer yasağına konu olan borcun 15 milyon TL’ye ulaştığını söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, “Geçen sezon lisansı son anda aldık, bu yıl da almak için çabalıyoruz. Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış. Şimdi ortada kimse yok. İki yıldır bunları temizlemeye çalışıyoruz” dedi.

BANAHENE’NİN BORCU ÖDENMEZSE PUAN SİLME CEZASIYLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR

Karşıyaka, 15 milyon TL’lik borcu yapılandırıp rakamı aşağılara çekmek için eski alacaklıların avukatlarıyla temaslarını sürdürüyor. Kulüp en azından alacaklılardan ya borcu yapılandırmalarını ya da aşağı çekmelerini isteyecek. Karşıyaka’dan alacağı olan futbolculardan biri de eski Urfasporlu Banahane…Karşıyaka, FIFA’da alacağı kesinleşen Ganalı eski futbolcusu Banahene’ye, 20 Eylül’e kadar 220 bin TL ödemezse, 3 ila 6 puan arasında bir cezayla daha karşı karşıya gelecek. Banahene’nin avukatına paranın iki taksitle ödenmesi teklif edildi. Banahane’nin sunulan teklife nasıl bir cevap vereceği henüz belli değil.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan