Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’da Kupa Mesaisi Başladı

Karaköprü Belediyespor’da Kupa Mesaisi Başladı

(ŞANLIURFA – RHA) Karaköprü Belediyespor Türkiye Kupası 1. turunda Kilis Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı siyahlı ekipte futbolcuların istekli olması dikkat çekti.

Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor 22 Ağustos Salı günü 1. tur maçında Kilis Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı siyahlı ekip Şanlıurfaspor tesislerinde çalışırken, idmanı Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, yöneticiler ve bir grup taraftar da takip etti.

Teknik direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde çalışan Karaköprü ekibi yoğun geçen idmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. İdmanda futbolcuların istekli bir mücadele sergilemesi dikkat çekti. İdman sonrası konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Kudat tesislerini açtığı için Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Kudat şunları söyledi: “Sahamızın tadilatta olması nedeniyle çalışmalarımızı Şanlıurfaspor tesislerinde sürdürüyoruz. Zaten şehrin iki kardeş takımıyız, burası da bizim evimiz. Önümüzdeki Salı günü Kilis Belediyespor ile ilk kez Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Tüm taraftarlarımız bu maçta ve diğer maçlarda bizi desteklerse hocamız, futbolcularımız ve yönetimimizin de çabasıyla 3. ligde de en iyi şekilde mücadele ederiz. Ben yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.”

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise 10 yıl sonra yeniden Şanlıurfa’da olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, “10 yıl önce Şanlıurfa Belediyespor’da iyi bir sezon geçirmiştik. Bu sezon da Karaköprü ile yeniden geldik. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Çok yeni oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. İki kamp dönemi geçirdik, ilk kampta kadromuzu kurduk. İkinci kampta ise daha çok hazırlık maçı yaparak oyun stilimizi oluşturduk. Önümüzdeki Salı tur atlarsak hafta sonu lig maçı oynayacağız ayın 30’unda yine Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Resmi maçlar önemli bir ölçü olacak tabi ki bunları değerlendirmeye çalışacağız. İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz” dedi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat idmanın ardından futbolcularla bir süre sohbet ederken, idmanı izlemeye gelen  taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan