Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kemal Uğuzlu saldırıya uğradı

Kemal Uğuzlu saldırıya uğradı

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’nın yetiştirdiği ender fikir adamlarından biri olarak ön plana çıkan M. Kemal Uğuzlu’nun üç günden bu yana neden yazı yazmadığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da uzun yıllardır köşe yazarlığı yapan ve kentin kültürü için kalemini kullanmaktan çekinmeyen M.Kemal Uğuzlu’nun bazı kendini bilmezler tarafından saldırıya uğradığı, bu yüzden de 3 günden bu yana yazılarına ara verdiği öğrenildi. Bugün Uğuzlu’ya ulaşan çalışanlarımız deneyimli kalemin geçmişten gelen ve oğluyla alakalı bir olaydan dolayı kendi evinin önünde darp edildiği öğrenildi.

Olayın aslına bakıldığında ise M.Kemal Uğuzlu’nun oğlunun bazı kimliği belirsiz kişiler tarafından tartaklandığı ve daha sonra bu kişilerin Uğuzlu’yu arayarak evin önüne çıkmasını ve özür dileyeceklerini beyan etmişler. Binanın önüne özür dileyecekleri için çıkan Uğuzlu’nun üzerine toplanan kalabalık kitle kendisini ve oğlunu darp etti. Yaşanan şiddet olayından sonra polise giden Uğuzlu zanlılar hakkında şikayette bulundu.

Kendilerinin barış ve insan sevgisi taraftarı olduklarını ifade eden M.Kemal Uğuzlu kimseyle bir husumetlerinin olmadığını ve asla olmayacağını da ifade etti.

Ruha Haber Ajansı olarak M.Kemal Uğuzlu’ya geçmiş olsun diyerek, yaşanan şiddet olayında kişilerin en ağır cezaları almasını temenni ederiz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan