Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfa ASKF, Spor Bakanlığı’nı ziyaret etti

Şanlıurfa ASKF, Spor Bakanlığı’nı ziyaret etti

( ŞANLIURFA – RHA ) ASKF başkanlığına seçildiği günden bugüne onlarca ziyaret ve temaslarda bulunan ASKF başkanı ve yönetimi dur durak bilmiyor.

16 Ağustos 2017 Çarşamba Günü eski milletvekili Abdülkerim Gök ziyaret edildi. Gök’le birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ziyaret edildi. Şanlıurfa amatör spor kulüplerine yapılacak maddi yardım için gerekli evraklar tamamlanarak yardımların en kısa sürede verilmesi için gerekli temaslar sağlandı.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, yaptığı açıklamada,”TFF’yi ziyaret ederek Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Fahreddin Eserdi ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk. Daha sonra ve önemli görüşmelerimizi Spor bakanlığında spor genel Müdürü Mehmet Baykan’a gerçekleştirdik. Bu görüşmemizde Şanlıurfa’ya 11 Nisan stadyumun içinde amatör maçların oynanabileceği nizami ölçülerde bir futbol sahasının yapımına en kısa sürede başlanacağını yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısı Sn. Dursun Türk’ten söz aldık. Kısacası Şanlıurfa amatör spor kulüpleri için durmak yok hizmete devam ediyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan