Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Harran’da çiftçilere eğitim

Harran’da çiftçilere eğitim

( ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Milli Tarım Programı Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında Bölge Çiftçilerine Eğitim verilmeye devam ediliyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harran İlçe Müdürlüğü  daha Önce Şanlıurfa Harran İlçesi Balkır Kırsal Mahallesinde Çiftçi Toplantısı yapmıştı, 17.08.2017 tarihinde Koyunluya Mahallesinde bölgede yetiştirilen ürünler hakkında, Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran İlçe Tarım Müdürü Halil Aldeniz ve İlçe Personellerinin Katılımı ile Koyunluca Mahallesinde yaşayan bölge çiftçilerine eğitim verildi.

Koyunluca Mahallesi çiftçilerine Harran İlçe Tarım Müdürü Halil Aldeniz ve Ziraat Mühendisi Necmi Çiçek Tarafından Harran Ovasında en fazla yetiştirilen Pamuk Bitkisi ve Mısır Bitkisinde yetiştiricilik bilgileri, hastalık ve zararlılar, ürün münavebesi hakkında bilgi verildi.

Şanlıurfa Harran İlçesi Koyunluca ilçesi muhtarı Ali Çakır, Yeni Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba’dan, Harran Ziraat Odası Başkanımız Mahmut Özyavuz’a ve Harran İlçe Tarım Müdürü Halil Aldeniz ve İlçe Personellerine teşekkür ederiz. Milli Tarım Programı Kapsamında Harran Bölgesi Çiftçileri olarak bizlere faydalı bir toplantı oldu. İfadelerinde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harran İlçe Müdürü Halil Aldeniz İse, Milli Tarım Programı Kapsamında bölge çiftçilerine daha kaliteli ve fazla verim almasını sağlamak için Harran Ovasında eğitimlerimiz devam edecek. İfadelerinde bulundu

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan