Anasayfa / TÜM HABERLER / ŞANLIURFA İLE KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİREN JEST

ŞANLIURFA İLE KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİREN JEST

 

Birlikte kardeşliğe Projesi kapsamında Şanlıurfa Atatürk Anadolu Lisesiyle kardeş okul olan Ankara Polatlı Anadolu Lisesi Öğretmen ve İdarecileri kendi gayretleriyle topladıkları 10 koli kitabı kardeş okulları Şanlıurfa Atatürk Anadolu Lisesine hediye ettiler.

Misafir olarak geldikleri Şanlıurfa’da Birlikte Kardeşliğe Projesiyle Şanlıurfa AtatürkAnadolu Lisesiyle kardeş okul olan Ankara Polatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri burada kaldıkları sürece en iyi şekilde ağırlanıp, büyük bir ilgiyle karşılanmaları neticesinde özellikle Okul Müdür Yardımcısı ve Edebiyat Öğretmeni Adem Kaplan’ın çabalarıyla, hayırseverlerden ve kitapçılardan alınan 10 koli kitabı Şanlıurfa Anadolu lisesine hediye ederek güzel bir jestte bulunmuşlardır.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Şanlıurfa Anadolu Lisesi İdarecileri ve öğrencileri; Kardeş Okulları Ankara Polatlı Anadolu Lisesinin bu hediyelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini, okul kütüphanesini zenginleştirecek olan 10 koli kitap için kendilerine teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan