Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 3 çocuğunu kaybeden acılı aileye belediye sahip çıktı

3 çocuğunu kaybeden acılı aileye belediye sahip çıktı

( ŞANLIURFA -RHA ) Siverek Belediyesi geçen ay Karacadağ Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonucu 3 çocuğunu kaybeden aileye sahip çıktı.

Yangında hayatını kaybeden çocukların babası Hacı Menek ile görüşen Başkan Resul Yılmaz, sabırlar dileyerek her türlü desteği vereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz’ın talimatı üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında acılı aileye yangının çıktığı evin yakınlarında yeniden ev yapımına başlandı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce başlatılan çalışmada evin kısa sürede tamamlanarak aileye teslim edileceği bildirildi. Evin yeniden yapımı için talimat veren Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür eden dede Ali Menek şunları kaydetti: “acımız büyük geçtiğimiz ay çok üzücü olayda torunlarımı kaybettim, diyecek bir şey bulamıyorum, sağ olsun Belediye Başkanımız Resul Yılmaz evimizin yeniden yapılması için söz vermişti şuan çalışmalar başladı Allah kendisinden razı olsun bizleri hiç yalnız bırakmadı, Kaymakamımız, devlet büyüklerimiz her zaman bizlerin yanında oldu, çok üzücü bir olay 3 çocuğu kaybet kolay değil sabırlıyız bizlere destek olan bizleri varlıklarıyla yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun’’

Mevcut evin kullanılamaz durumda olması nedeniyle yeni ev yapımına başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Acılı aileye tekrardan sabırlar diliyorum. Acıları çok büyük, acılarını paylaşıyoruz. Sadece evi inşa etmeyeceğiz, evin gerekli tüm eşyalarını biz karşılayacağız, temennimiz bir daha böyle bir olayın yaşanmaması. Sadece evini değil 3 evladını kaybeden kardeşimize sabırlar diliyorum. Yaşamını yitiren çocuklara Allah rahmet eylesin” dedi. Karacadağ Mahallesi’nde Menek ailesine ait tek katlı ahşap evde bir süre önce çıkan yangında dumandan etkilenen Bedriye (3), Mustafa (2) ve Ahmet Menek (1) kardeşler yaşamını yitirmişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan