Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 4 yıldır bu caddeye asfalt bekliyorlar

4 yıldır bu caddeye asfalt bekliyorlar

(ŞANLIURFA-RHA) Mahalleliler, 4 yıldan beri istedikleri halde caddenin asfaltlanmamasından dolayı yetkililere tepki gösterdi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Narlıkuyu Mahallesi sakinleri, burada bulunan caddenin asfaltlanmadığına tepki gösterdi. Mahallede bulunan 113. Caddenin 4 yıldan beri asfaltlanmadığını söyleyen mahalleliler, bu caddenin ciddi problemleri ortaya çıkardığını belirtti.

Yaz mevsiminde aşırı sıcaklıklar nedeniyle pencerelerini açmak isteyen vatandaşlar, inşaat halinde olan yoldan dolayı toz dumana maruz kalıyor. Araçların geçişi sırasında dumana maruz kalmamak için pencereleri kapatarak sıcaklığa mahkum olan mahalleliler, kış mevsiminde ise bu caddede çamurdan geçilmediğini ifade etti.

4 yıldır yolun asfaltlanmamasına tepki gösteren mahalle sakinleri, köy yollarının bile bu durumda olmadığını, yerleşim olarak diğer ilçelere göre daha fazla gelişmiş ilçeye böyle yollar yakışmadığını öne sürdü.

Araçların da zarar bu yolda zarar gördüğünü dile getiren bir vatandaş, “Burada yazın toz dumandan dolayı geçemiyoruz, kışın da çamurdan dolayı buradan araçlarla geçemiyoruz. Kaç kez bildirmemize rağmen buraya asfalt dökmediler. Araçlar da buradan geçince zarar görüyor.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan