Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Bayram öncesi Suriyeli sığınmacılara temizlik seti

Bayram öncesi Suriyeli sığınmacılara temizlik seti

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde ikamet eden, 5 bin 267 Suriyeli aileye bayram öncesi temizlik seti dağıtımı gerçekleştirildi.

 Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde ikamet eden 25 bin mülteciye bayram öncesi,lojistik birimi tarafından temizlik seti dağıtımı devam ediyor.Temizlik seti almaya çalışan sığınmacılar önce kartları okunup fiş verildikten sonra,görevliler tarafından temizlik setleri teslim ediliyor.

Suriyeli sığınmacılara periyodik olarak ihtiyaca göre lojistik birimi temizlik seti dağıtımı kesintisiz olarak devam ettiği belirtildi.Lojistik birim müdürü Selahattin Çenşi,dağıtımla ilgili şu bilgileri aktardı.”Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisi olarak,lojistik birimi olarak 5 bin 267 ailemize hijyen seti ve eşarp dağıtıyoruz.4 bin 37 ailemize dağıtık,bin 230 ailemize dağıtımız devam etmektedir.”dedi.

Suriyeli sığınmacılara hijyen seti dağıtımında Çadır kent müdür yardımcılarından Afad yetkilisi Erkin Dayı ve lojistik müdürü Selahattin Çenşi hazır bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan