Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Rabia Meydanı’ndaki yap-boz’un adı: Vurgun ..

Rabia Meydanı’ndaki yap-boz’un adı: Vurgun ..

( ŞANLIURFA – RHA ) Rabia Meydanı, eski adıyla Topçu, yaz boz tahtasına döndü. Yaklaşık 2-3 yıl önce yapımı tamamlanarak hizmete konuldu. Beton ve karoların paramparçaya döndüğü meydanda yeni bir çalışma başlatıldı. Yüzbinlerce liraya mal olacak çalışmaya tepkiler dinmiyor.

Uzun soluklu çalışmalar ne yazık ki Şanlıurfa’da yapılmıyor veya yapılamıyor. Beton yığınına dönüştürülen Rabia Meydanı, üzerinden geçen araçlar nedeniyle paramparça oldu. Belediye çalışanları tarafından kaldırma çalışmaları başlatıldı, etrafı demir korkuluklarla kapatıldı.

‘BETON YIĞININDAN ÖTEYE GEÇEMİYOR’

Şehir sakinleri, başlatılan çalışmanın bir anlam ifade etmediğini, bir beton yığınından öteye geçemeyeceğine dikkat çekiyor. Her 2 yılda bir yapılan çalışma, proje ihale vurgunu olarak değerlendiriliyor. Yeşillendirme çalışmalarının eksikliğine dikkat çeken vatandaşlar, talebe göre bir çalışmanın yapılması gerektiğine dikkat çekiyor.

‘MEYDAN, ŞEHRİN VİTRİNİ’

Sosyal medya üzerinden tepkilerini ortaya koyan vatandaşlar,”Şehrin vitrini mecburiyet yolumuzun güzergahı. Daha da önemlisi şehrin hafızası güzelim Topçu meydanımız tüm ikazlara uyarılara ve önerilere kulak tıkayan şakşakcı ve yellehçi rebbuler sözüm size…Eserinizle ne kadar övünseniz azdır.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan